hu / en

Felhívás az MKE 2020-as konferenciáján való részvételre – meghosszabbított jelentkezési határidő: 2020. október 23.

A Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület (MKE) 2020. december 21-22-én (hétfőn és kedden), az MTA Humán Tudományok Kutatóházában (1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 4.) tartja a tizennegyedik éves konferenciáját. Az évenként megrendezett konferencia célja, hogy elősegítse a magyar közgazdászok rendszeres találkozását, a színvonalas szakmai diskurzus kialakulását. Várjuk minden közgazdasági témát kutató jelentkezését függetlenül attól, hogy jelenleg tagja-e az egyesületnek. Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2020. október 23. (péntek).

A konferencia plenáris előadói Berlinger Edina (Budapesti Corvinus Egyetem, az MKE 2021-22-re megválasztott új elnöke) és Kézdi Gábor (University of Michigan) lesznek.

A konferenciát a járványügyi helyzet miatt online módon rendezzük meg. Ennek pontos technikai megvalósításáról a későbbiekben közlünk információkat.

A konferencia nyelve elsősorban magyar, de a benyújtott tanulmányokat magyarul és angolul is elfogadjuk. Az előadásokat követő vitában felkért hozzászólók működnek közre.

A kutatási eredményeket már tartalmazó tanulmányokat a konferencia jelentkezési felületére lehet feltölteni: http://www.mktudegy.hu/konferencia/mke-konferencia-2020-jelentkezesi-felulet/38114/.

Határidők:

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2020. október 23. (péntek).

Értesítés a benyújtott tanulmány elfogadásáról: 2020. november 2. (hétfő).

Végleges tanulmányok benyújtása: 2020. november 27. (péntek).

Regisztráció (előadás tartásával vagy anélkül): 2020. november 27. (péntek).

MKE elnöksége – szervezőbizottság
Köllő János, Bisztray Márta, Csóka Péter, Reiff Ádám, Sebestyén Tamás