hu / en

„Tudományos rapid randi” – Regionális és területfejlesztési minikonferencia és kapcsolatépítő workshop

 
 
Az MTA Veszprémi Akadémiai Bizottság (VEAB) Regionális és Területfejlesztési Munkabizottsága a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karával közösen „Tudományos rapid randi” Minikonferenciát és kapcsolatépítő workshopot tartott 2024. szeptember 3.-án Veszprémben.
 
A rendezvény fő célkitűzése, hogy a résztvevő szakemberek tudománykommunikációs ismereteit, készségeit fejlessze. A szakmai előadásokat követően a résztvevők “tudományos rapid randi” illetve workshop jellegű beszélgetésen oszthatták meg főbb kutatási érdeklődésüket, kereshettek együttműködő partnereket.
 
A workshopon részt vett Jóna László a HUN-REN Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont, Regionális Kutatások Intézete, Nyugat-magyarországi Tudományos Osztály tudományos munkatársa, aki egyben az MTA VEAB Regionális és Területfejlesztési Munkabizottság Alelnöke is.

Nemes Gusztáv tudományos főmunkatárs, a HUN-REN Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont, Közgazdaságtudományi Intézet Agrárgazdaságtan és vidékfejlesztés kutatócsoportot képviselte a rendezvényen.

 
A rendezvényről a Veszprém Televízió készített tudósítást, mely megtekinthető az alábbi linken:
 
A konferencia programja az alábbi oldalon érhető el:
 
 
 
A rendezvény az RRF-2.3.1-21-2022-00013 azonosítószámú “Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium” elnevezésű projektben, a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszközének támogatásával valósult meg.